Acerca de

Bootcamp Nation en Vytal voeding app

Voeding & Coaching

80% Voeding 20% Beweging

Bootcamp Nation heeft als doel het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken een gezonde levensstijl te hanteren. We zijn hiervoor een samenwerking aangegaan met Vytal, de meest complete en makkelijk te gebruiken voedingsapp ooit. Hiermee leren we je op een gezonde manier te eten en de juiste voedingsstoffen binnen te krijgen. Je hoeft jezelf namelijk niet te verhongeren om af te vallen. Je moet er alleen voor zorgen dat je het juiste eet. En dat kan vanaf nu dus eenvoudig met onze voedingsapp Vytal.

Lekker eten en nog gezond ook

Met VYTAL kunnen wij je nog beter begeleiden op het gebied van voeding. Binnen no-time stellen we een gevarieerd voedingsschema samen, geheel afgestemd op jouw wensen. Gezond afvallen of aankomen en gevarieerd eten was nog nooit zo eenvoudig!

Elke dag staan er in de app op je telefoon maaltijden voor je klaar. Eet je liever toch iets anders? Met een druk op de knop wissel je je maaltijd in voor een ander recept. VYTAL houdt rekening met macronutriënten, allergieën, voedingsvoorkeuren en bereidingstijd. We stemmen alles af op jouw wensen.

Wat nog meer?

Bij elke maaltijd vind je een complete ingrediëntenlijst. Daarnaast staat het recept stap voor stap uitgeschreven en vind je ook alle voedingswaarden terug. Wil je meerdere porties in één keer bereiden of voor meerdere personen koken? No worries! Het aantal porties en de portiegroottes pas je eenvoudig aan.

Binnen de app vind je eenvoudig je statistieken en kun je bepaalde instellingen wijzigen. We monitoren samen je voortgang, zodat we tussentijds eventueel aanpassingen kunnen maken om nog sneller je doelen te behalen. 

VYTAL App gebruik

Alles uitgelegd in deze video serie

Ben jij klaar voor verandering?

Voor maar €29,95,- per maand gaat jouw leven veranderen.

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op zodat jij kan beginnen met een gezonde levensstijl

Aanmeldformulier Vytal (Voeding)

Voor maar €29,95,- per maand gaat jouw leven veranderen. 
Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op om alles te bespreken.

  • Facebook
  • Instagram
Bedankt voor de inzending