TRY BEFORE YOU BUY
STAY
MOTIVATED

IMG20210925153740.jpg

Welkom bij Bootcamp Nation

Welkom bij Bootcamp Nation. Wat ontzettend leuk dat je erover nadenkt om een Bootcamp bij ons te volgen. Om jouw de ultieme ervaring te bieden krijg jij de 1e bootcamp GRATIS van ons. 

PSX_20211012_222639.jpg

​"Gratis" Proefles

Op het moment dat je jezelf aanmeld voor een training heb je de mogelijkheid om te kiezen voor een (gratis) proefles, rittenkaart of abonnement. Kies hier wat voor jouw van toepassing is.

De 1e Bootcamp

Eerste bootcamp

Kleding

Wellicht vind je het een beetje spannend. Om je op weg te helpen en goed voorbereid naar je eerste bootcamp-training te gaan, vind je hier alvast wat handige informatie

Kies kleding waar jij je comfortabel in voelt. Het enige wat wij echt belangrijk vinden, is dat je goede renschoenen hebt. Verder zijn dunne laagjes altijd handiger dan één trui en zijn ademende stoffen (dit noemen we functionele kleding) beter dan katoen. Dat neemt zo min mogelijk vocht op en ademt goed. Tot slot adviseren wij bij koud weer handschoenen aan te trekken. Het liefst geen wollen versies, maar functionele handschoenen. Denk hierbij aan dunne snowboardhandschoenen met rubberen coating, op het handvlak omdat deze niet snel slijten. De trainer kan jou altijd ter plekke advies geven, mocht je meer tips willen hebben. 

Spullen

De trainer neemt een rugzak mee waar jij je sleutel in kwijt kan en eventueel jouw telefoon. Neem dus liever niets anders mee dan dit. Een handdoek of tas heb je niet nodig. Vergeet verder geen waterflesje mee te nemen, die kun je meenemen gedurende de training. 

 

READY FOR BOOTCAMP ?